The Key Sessions Indexpagina

Tessa

Hallo allemaal, Mijn naam is Tessa en ik zit al ongeveer 4 Š 5 jaar bij The Key Sessions Ik ben bij The Key Sessions gekomen door mijn broer. Aangezien ik meer met muziek wilde doen gebruikte ik die mogelijkheid om bij The Key Sessions te gaan. De leden van The Key Sessions hebben mij heel vaak door tijden heen gesleept waar ik het nodig had en een steuntje in de rug te hebben. Zelf ben ik een zangeres die ook af en toe eens piano probeert. En aangezien ik heel veel mensen heb zien komen en gaan heb ik ook heel veel verschillende muziek gemaakt en met veel verschillende mensen. zelf zou ik zeker aan raden om eens te komen kijken bij ons en vooral als je meer met muziek wilt doen. Dus misschien tot snel! .  

Milou

Hallo, Mijn naam is Milou en ik ben 17 jaar. Ik zit nou sinds ongeveer een half jaartje bij The Key Sessions en speel zelf de basgitaar. Ook speel ik pas sinds een half jaartje. Ik ben daar gekomen door Tessa (Zij zit ook bij The Key Sessions). Zij moest optreden bij de reŁnie van de Houten Sleutel. En dat vond ik zelf enorm leuk en besloot dat ik dat ook wou doen. Ik ben de week erna meteen gegaan terwijl ik zelf nog niks kon. Ze hebben het me daar allemaal geleerd en hebben ook zeer veel geduld met me gehad en hebben me ook geholpen waar dat nodig was. Ik hoop graag nog veel meer te leren en uiteindelijk gitaar ook te kunnen gaan bespelen. Speel jij zelf een instrument of heb je gevoel voor muziek en wil je daar iets mee doen? Kom zeker eens een keer kijken! .  

Lisa Karger

Hallo, Ik ben Lisa Karger. Ik ben 15 jaar oud en zit al ruim 1 jaar bij The Key Sessions. Ik ben bij The Key Sessions terecht gekomen omdat ik muziek wilde maken. Zelf speel ik basgitaar. Vrijdagavond repeteren we altijd. De repetities zijn erg gezellig. Een aantal keer per jaar treden we op. Ik verheug me er altijd op om op het podium te staan. Ik hoop dat ik nog lang muziek mag maken bij The Key Sessions en we met z'n allen nog veel plezier zullen hebben. Het is echt een gezellige groep. Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan zeker eens een keertje kijken. .  

Andy Eleveld

Hallo, Mijn naam is Andy Eleveld ben 23 jaar. Ik ben nu iets langer dan een half jaar lid van The Key Sessions. Ik ben via Sylvana Baggen, erbij gekomen. (Zangeres bij The Key Sessions.) Ik vind muziek harstikken leuk. Zelf heb ik weinig ervaring met muziek maken. Maar The Key Sessions geeft me de mogelijkheid om me te oriŽnteren. Ik ben begonnen met zingen. Maar ik ga kijken om te beginnen met instrumenten te gaan spelen. En met de hulp van The Key Sessions gaat dat zeker lukken! .  

Alysia Moorer

Hallo, Mijn naam is Alysia Moorer. Ik ben een van de drummers bij The Key Sessions. Ik drum zelf al bijna 7 jaar. Het is altijd leerzaam bij The Key Sessions en iedereen is aardig tegen elkaar. Ik zit nu al een aantal jaren bij The Key Sessions en heb al veel leuke optredens gehad. Zoals bijvoorbeeld op R2R Fest en de Pre Pinkpop Party. Het is altijd heel gezellig bij The Key Sessions en het belangrijkste, je kan altijd jezelf zijn! Dus kom snel eens een kijkje nemen op een van onze repetities.   

Ben Kroezen

Hallo, Mijn naam is Ben Kroezen en ik ben de voorzitter van Stichting The Key Sessions. Ik ben dit project dik 7 jaar geleden begonnen in de voormalige Houten Sleutel. Naar een leuk eerste jaar ben ik noodgedwongen op zoek moeten gaan naar een nieuwe locatie. Aangezien we inmiddels vaste waarde in de Oefenbunker zijn kunnen jullie ervan uit gaan dat dit goed gelukt is! Ik houd me vooral bezig met het organiseren en faciliteren van de repetitie avonden en optredens. Verder ben ik vooral druk met het zoeken naar sponsoren en ons aandeel in de talentontwikkeling van Parkstad Popstad. Ik heb in de afgelopen 7 jaar heel veel bijzondere jongeren zien komen en gaan. Er gaat heel wat werk in zitten maar het is het allemaal meer dan waard als je ziet hoe de jongeren zich ontwikkelen en stralen op het podium. Nu ik jullie aandacht toch heb wil ik jullie attenderen op de 'Vrienden van The Key Sessions'. Een vriendengroep die ons doormiddel van minimaal Euro 50,- jaarlijks de financiele ruggensteun geeft die wij nodig hebben om dit geweldige project voort te kunnen zetten. Bij interesse laat het me snel weten! En kom gerust een kijkje nemen bij een van onze repetitie avonden! .  

Caeley Cremers

Halloo, Mijn naam is Caeley Cremers. Ik ben 17 jaar oud en doe al bijna een jaar mee bij The Key Sessions. Ik begon met zingen vanaf ongeveer 6/7 jaar. Ik heb mijn eerste optreden in het Kasteel van Wijnandsrade gehad toen ik ongeveer 8 jaar was. Zingen is zeker leuk, maar ik wilde er nog iets bij. Ik ben vanaf mijn 12e begonnen met piano spelen. Ik heb 1 jaar les gehad en erna ben ik op eigen houtje verder gegaan. Momenteel doe ik de opleiding popmuziek als zangeres op het Arcus College. Op de opleiding is het heel anders dan bij The Key Sessions. Bij The Key Sessions kun je volledig jezelf zijn en zingen waar jouw talent ligt. Ik ben bij The Key Sessions terecht gekomen via Kurtin. Kurtin zit nu ook al een aantal jaar bij The Key Sessions. Mijn ervaring bij The Key Sessions is tot nu toe met ups en downs heel goed! Ik heb zelf weinig tijd waardoor ik er niet elke week bij ben, maar als ik erbij ben kom ik met plezier!   

Lisa Kruissen

Hallo, Mijn naam is Lisa Kruissen en ik ben secretaris van stichting The Key Sessions. Ik ben lid geworden van The Key Sessions in 2013. Toen de Houten Sleutel werd gesloten, is Ben verder gegaan op de locatie van Studio Het Podium, waar ik op dat moment lid van was. Ben had mij uitgenodigd om een keer te komen kijken bij The Key Sessions en sindsdien ben ik niet meer weggegaan. Op een gegeven moment ben ik Ben gaan helpen met schemaís maken van nummers, flyers en tickets te maken. Toen Ben de nonprofit organisatie The Key Sessions wilde omzetten naar Stichting The Key Sessions heeft hij mij gevraagd om secretaris te worden van de stichting. Sindsdien ben ik secretaris van de stichting en help waar nodig is. Ook ondersteun ik bij het organiseren van de festivals en vraag ik de vergunning aan van R2R Fest. .  

ZoŽ Kroezen

Hallo allemaal! Mijn naam is ZoŽ Kroezen, ik ben 20 jaar oud en kom uit Heerlen. Zelf ben ik zangeres bij The Key Sessions en help ik mee met de organisatie van de Pre Pinkpop Party en R2R Fest. Al vanaf de allereerste jamsessie in de Houten Sleutel in Heerlen maak ik deel uit van The Key Sessions. Het is altijd een super leuke plek geweest waar je constant met muziek bezig bent en lekker jezelf mag zijn! Mijn favoriete nummer wat ik met The Key Sessions heb gespeeld is `Killing in the name of`. Dit is een nummer wat in een geen enkele formatie saai wordt! Ik ben blij om te zien waar The Key Sessions tot is uitgegroeid en ik hoop er nog veel jaar deel van uit te mogen maken!

Eva Kroezen

Hallo, mijn naam is Eva Kroezen en ik ben nu 16 jaar oud. Ik ben de dochter van de voorzitter (Ben Kroezen). Ik speel sinds mijn 8ste gitaar en ik zing sinds mijn 10de. Ook bespeel ik de piano. Ik zit al sinds het begin bij the key sessions toen het nog jammen was in de houten sleutel. Maar omdat ik toen nog te jong was kon ik niet mee doen met de optredens of het grote jammen. Ik vind het bij The key sessions heel leuk en mijn allereerste band is er opgestart `before the first bell` maar wij zijn nu weer uit elkaar gegaan.

Ik heb veel nieuwe muzikale vrienden gekregen door the key sessions en het is bijna altijd supergezellig!! Nu ben ik wel steeds meer bezig met mijn eigen muziek en doe ik dit jaar ook voor de tweede keer mee met kunstbende maar ik probeer weer elke vrijdag avond na the key sessions te gaan!

Sylvana Baggen

Hallo, Ik ben Sylvana Baggen ben 22 jaar en ik ben zangeres bij The Key Sessions nu voor 1 jaar. Instrumenten bespeel ik weinig maar ik probeer af en toe instrumentaal mee te doen. Voordat ik bij The Key Sessions kwam heb ik anderhalf tot 2 jaar gitaarles gehad bij Ben Kroezen en Maarten Driessen. En hun hebben mij verder begeleid naar The Key Sessions. Doordat ik in het verleden veel verdriet heb gehad en heel onzeker was heeft het mij anderhalf jaar gekost om het podium op te durven.

De reden dat mij dit anderhalf jaar heeft gekost is vanwegen dat ik mijn emotie nooit heb kunnen en durven uiten en in muziek kom je toch uit je comfort zone. Na maten wat ik in het leven heb ervaren was ik het zat om mijn mond te houden over hoe ik mij voelde dus ben ik het podium op gestapt. Wat ik heb ervaren op het podium is dat ik na een hele lange tijd mijn emotie kon en durfde te uiten. Ik heb in het afgelopen jaar bij The Key Sessions verschillende ervaringen gehad op het podium van veel geluk tot veel verdriet. Verschillende emoties bij verschillende nummers. Muziek is voor mij emotioneel een krachtige manier om situaties te overwinnen. Maar uiteindelijk was het de ervaring wat ik voor The Key Sessions gevoeld en doorgemaakt heb waardoor ik de stap heb gezet om het podium op te gaan en mijn emotie te uiten.

 

Tristan Monseweije

Hallo, mijn naam is Tristan Monseweije en ik ben nu ongeveer 3 jaar bij de keysessions. Ik ben via Tessa (een meid die ook bij de key zit) erbij gekomen, gewoon heel random zo van: Kom eens mee. In het begin deed ik eigenlijk alleen maar drummen bij de keysessions want dat was het eenige instrument dat ik speelde. Nu na 3 jaar lang daar mee gespeelt te hebben speel ik nu voornamelijk gitaar en natuurlijk ook bass. Ik heb ondertussen al best veel meegemaakt met de Keysessions zoals, veel leuke optredens en toegang tot hele gezellige festivals. Samengevat, het is elke keer heel gezellig en leerzaam. Ik ben echt veel vooruit gegaan.

Ineke Kroezen

Hallooo, Ik ben Michalina, ik ben 17 en speel sinds ongeveer een jaar gitaar bij The Key Sessions. Hiervoor speelde ik al zo'n 2 jaar gitaar en volgde ik lessen. Ik ben hiermee begonnen omdat ik iets nieuws wilde proberen en muziek me erg leuk leek. Ook hebben de gitaarpartijen van mijn lievelingsnummers me geÔnspireerd om ze zelf te spelen. Helaas heb ik door mijn studie nu niet meer zo veel tijd om gitaar te spelen. Dit vind ik jammer, maar ik probeer er alsnog zo veel mogelijk tijd en energie in te steken. Door The Key Sessions blijf ik gemotiveerd om te oefenen. Ook heb ik er veel gewerkt aan mijn zelfvertrouwen door met anderen muziek te maken en door optredens.

 

Ineke Kroezen

Hallo mijn naam is Kurtin Kriehn, ik ben 16 jaar en woon in Brunssum. Ik heb heel lang alleen de drums gespeeld, omdat ik nooit echt mensen om mij heen had die ook konden spelen. Toen ik bij The Key Sessions kwam was het al gelijk zo dat ik een goede band met de leden daar had, ik ben zelfs een band begonnen met een jongen die nu ook een van mijn beste vrienden is geworden. Daarvoor speelde ik alleen nog maar de drums en een beetje gitaar, maar bij The Key Sessions leer je echt heel veel van elkaar. Er hangt altijd een leuke sfeer en mensen zijn bereid elkaar mee te helpen daar waar nodig is. Ik zit nu al meer dan een half jaar bij deze stichting en heb het erg naar m'n zin. Ik leer daar altijd veel en ben blij met de leuke banden die we daar hebben. Ik zie zelf dat we steeds meer groeien als groep zijnde, dat hoor je met name aan de muziek.

 

Ineke Kroezen

Hallo, ik ben Reachel schlŲsser. Ik ben sinds anderhalf jaar zangeres bij The Key Sessions. Ik ben 14 jaar oud en zingen is het liefste wat ik doe. Ik zing al zolang als ik me kan herinneren. Sinds mij 8ste ben ik het serieus op gaan pakken. Ik vindt het leukste aan The Key Sessions dat het altijd gezellig is en iedereen je steunt als het een keer niet zo goed gaat. Van de coaches heb ik vooral de zang techniek en podium performen geleerd. Dus kom gezellig eens bij ons kijken. Groetjes Reachel

 

Ineke Kroezen

Hallo, Ik ben Ineke de vrouw van Ben. Mijn functie bij The Key Sessions is penningmeester, wafelvrouwtje en soepvrouwtje. Het begon allemaal bij de Houten Sleutel. Nu is het een uit de hand gelopen hobby. Het mooiste van alles vindt ik als de jongeren staan te stralen op het podium, iets zenuwachtig maar dat maakt niet uit. De groep staat er altijd om je steunen. Vergeet je de tekst dan staat er altijd wel iemand die je erbij helpt. Normaal gesproken zouden deze jongeren op straat langs elkaar lopen. Nu luisteren, steunen en maken ze muziek met elkaar. Hoe verschillend de jongeren ook zijn. Er is altijd wel een klik onderling. En voor de jeugd met ouders die niet veel besteden hebben, jongeren met ADHD, verlegenheid of gewoon die klaar zijn alleen op hun slaapkamer muziek te maken en met een band willen spelen hebben wij een plek. Het is dan ook echt laagdrempelig. Dus wil je eens op het podium staan, gewoon muziek maken, een instrument wilt leren spelen of met een workshop meedoen. Aarzel dan niet en kom op een vrijdagavond eens langs bij de Oefenbunker en overtuig jezelf. Heel veel groetjes van mij en wie weet tot ooit!

 


         Mailadres: thekeysessions@gmail.com